Esportträning

Area Academy har en mission och vision om att skapa en meningsfull ungdomsverksamhet och en stark gemenskap. På Area Academy värnar vi om att bygga upp en trygg miljö där barn och ungdomar kan växa och utvecklas genom esport. Vårt fokus är inte bara på spel, utan även på att främja samarbete, disciplin och personlig utveckling.

Skräddarsydda träningsupplägg - Från kul till elitsatsning

Vi förstår att varje barn är unikt, med olika mål och intressen. Därför har vi utformat vårt träningsupplägg för att passa alla nivåer, från nybörjare som vill ha kul till ambitiösa unga atleter som vill satsa på en professionell karriär. Oavsett vilken väg ditt barn väljer, finns vårt engagemang och stöd alltid där.

Stöd till föreningar och klubbar

Vi är stolta över att stödja föreningar och klubbar i deras strävan att utveckla esporten på lokal nivå. Genom att samarbeta med oss får er förening tillgång till expertis och resurser för att rekrytera, utbilda och certifiera esporttränare och coacher. Vårt helhetskoncept bygger på erfarenheter från världsmästare och syftar till att skapa en stark grund för framtidens stjärnor.

Underrubrik

Rubrik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Varför Välja Area Academy?

- Vi bryr oss om ditt barns utveckling och välbefinnande.
- Våra träningsupplägg anpassas efter individuella behov och mål.
- Vi stödjer föreningar och klubbar i deras esportssatsningar.
- Vår erfarenhet bygger på insikter från världsmästare.