Area Academy Open

Två gånger om året arrangerar Area Academy en efterlängtad gymnasieturnering för skolor runt om i landet. Som en av våra samarbetsskolor får ni möjligheten att ställa upp med obegränsat antal lag, målet är att alla ska få en chans att prova på tävling och samtidigt ha roligt.

Med gräsrötterna i centrum

Under Area Academy Open står gräsrötterna i centrum. Vi strävar efter att ge alla deltagande skolor möjligheten att tävla på en nationell scen. Det är gräsrötterna som driver esporten framåt och som utgör själva kärnan i vår vision. Vi fokuserar på två viktiga aspekter som formar esportens landskap: gräsrötters engagemang och att ge unga talanger en möjlighet att utvecklas.

Utveckling och inspiration i fokus

Area Academy Open är inte bara en turnering, det är en katalysator för inspiration och utveckling för nästa generation av esportentusiaster och stjärnor. Att engagera och inspirera fler till att delta och samtidigt utveckla de yngre talangerna är något som genomsyrar hela vår verksamhet och så även vår skolturnering.

Underrubrik

Rubrik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.