UNGDOMSVERKSAMHET

Vi möter ungdomar i deras egna intresse och ger dem en positiv social samvaro där vi arbetar med värderingar och förebilder. Vår verksamhet lär ungdomarna att bygga strukturer och verktyg för att på egen hand driva sin utveckling. 

Vi arbetar huvudsakligen med regelbunden ungdomsträning och genom att organisera esportläger.

ungdomstraning7-min_opt (2)

Vi skapar samma positiva strukturer för esport som finns för vanlig sport, men tar också vara på de möjligheter som de digitala verktyg som används ger.

Vi håller regelrätta träningstillfällen baserade på material från världselitens träningsprogram där ungdomarna tar tag i sin egna utveckling och utför medvetna träningsmoment för att förbättras inom sitt spel och samtidigt driva sin personliga utveckling.

Som i annan ungdomsverksamhet låter vi ungdomarnas egna intresse driva deras utveckling och lär dem att ta ansvar för sin hobby och sig själva. Alla träningar kopplar till våra utvecklingsmål för ungdomar.

UTVECKLAS SOM SPELARE

Våra resurser har varit med och utvecklat träningsprogrammen som världseliten använder och skräddarsyr träningsprogram för att maximera lägerdeltagarnas utveckling.

UTVECKLAS SOM PERSON

Att lära sig utvecklas som spelare handlar mycket om att lära sig driva sin egen utveckling, förstå målsättning och sina egna möjligheter. Vi ger våra lägerdeltagare verktygen för att fungera autonomt, socialt och engagerat.

HÄLSOSAM LIVSSTIL

Som spelare är det väldigt viktigt att ha en aktiv livsstil med fysisk träning och bra kost för att kunna prestera och må bra. Vi lägger mycket vikt vid detta och varvar spelträning med fysisk träning och föreläser om kost och vanor.

VÄRDERINGAR

Mentorskap är ett av våra starkaste verktyg. Vi har kända e-sportsprofiler som skapar förebilder och driver positiva värderingar och handlingar. Vi arbetar aktivt med mångfald och diversitet samt motverkar sexism, rasism och mobbning.

Vill du veta när vi drar igång
träningar eller har läger nära dig?