Path of a Ninja

Vi letar efter dig som arbetar hårt och målmedvetet för att nå toppen i CS:GO. Målet är att utveckla framtidens CS:GO-spelare och ge talanger de verktyg som behövs för att bli bäst. Vi ser gärna att du är inställd på att ge ditt yttersta – både ingame och utanför – för att inte bara bli den bästa spelaren, utan även en ambassadör för NIP och svensk talangutveckling.

Path of a Ninja erbjuder

  • Regelbunden coachning från NIP Performance Team

  • Hårdvara och tillbehör

  • Inbjudan till workshops på NIP-kontoret

  • Inbjudan till bootcamp och spelarträff på NIP-kontoret 

  • En livesänd turnering per kvartal och spel med NIP-spelare

Jury

En jury bestående av fyra personer kommer aktivt att följa varje säsong av Elitserien i CS:GO med syfte att hitta två till tre talanger som efter säsongen är färdigspelad, kommer att bli erbjudna en plats i Path of a Ninja. 

Jurymedlemmar

Björn “THREAT” Pers, Head Coach CS:GO på Ninjas in Pyjamas

Jonas Gundersen, Chief Operating Officer på Ninjas in Pyjamas

Tommy “Potti” Ingemarsson, VD på Area Academy

Fredrik “JAEGARN” Andersson, Head of Education på Area Academy

När jag spelade i Ninjas in Pyjamas under min första sejour för 20 år sedan så var vi väldigt framgångsrika för att vi vågade plocka upp talanger som vi såg potential i. Därför är det väldigt känslomässigt för mig att få komma tillbaka och göra det här tillsammans med NÌP. Vi på Area Academy har samtidigt arbetat flera år med att ta Elitserien i CS:GO dit den är idag, så det känns naturligt att vi vänder oss tid för att hitta framtidens stjärnor, säger Tommy “Potti” Ingemarsson.