Bli ett proffs

Path of a Ninja

Vi letar efter dig som arbetar hårt och målmedvetet för att nå toppen i CS:GO. Målet är att utveckla framtidens CS:GO-spelare och ge talanger de verktyg som behövs för att bli bäst. Vi ser gärna att du är inställd på att ge ditt yttersta – både ingame och utanför – för att inte bara bli den bästa spelaren, utan även en ambassadör för NIP och svensk talangutveckling.

Path of a Ninja erbjuder

  • Regelbunden coachning från NIP Performance Team
  • Hårdvara och tillbehör
  • Inbjudan till workshops på NIP-kontoret
  • Inbjudan till bootcamp och spelarträff på NIP-kontoret
  • En livesänd turnering per kvartal och spel med NIP-spelare

Jury

En jury bestående av fyra personer kommer aktivt att följa varje säsong av Elitserien i CS:GO med syfte att hitta två till tre talanger som efter säsongen är färdigspelad, kommer att bli erbjudna en plats i Path of a Ninja.

När jag spelade i Ninjas in Pyjamas under min första sejour för 20 år sedan så var vi väldigt framgångsrika för att vi vågade plocka upp talanger som vi såg potential i. Därför är det väldigt känslomässigt för mig att få komma tillbaka och göra det här tillsammans med NÌP. Vi på Area Academy har samtidigt arbetat flera år med att ta Elitserien i CS:GO dit den är idag, så det känns naturligt att vi vänder oss dit för att hitta framtidens stjärnor, säger Tommy “Potti” Ingemarsson.

Jurymedlemmar

tommy
Head Coach CS:GO på Ninjas in Pyjamas

Björn “THREAT” Pers

TEXT

Chief Operating Officer på Ninjas in Pyjamas

Jonas Gundersen

TEXT

tommy
tommy
VD på Area Academy

Tommy “Potti” Ingemarsson

Tommy “Potti” Ingemarsson började esporta för nästan 20 år sen och har varit med och byggt grunden för den moderna lagstrukturen. År 2000 startade Tommy laget Ninjas in Pyjamas, idag ett av världens största esports-varumärken, och 2004 blev också Tommy utsedd till den bästa Counter-Strikespelaren i världen.

Med dessa meriter samt 48 pallplaceringar (varav 10 VM-titlar) i bagaget har Tommy tagit nästa steg och startat Area Academy med målet att legitimera e-sporten i samhället och ge alla möjlighet till kvalitativ esportsträning

Head of Education på Area Academy

Fredrik “JAEGARN” Andersson

Fredrik har en bakgrund som elitspelare från bl.a. svenska landslaget i Counter-Strike, men har sen dess lagt sitt stora fokus på fysisk träning.

Med 15 års erfarenhet i träningsbranschen med allt från lagutveckling och träningsresor till personlig träning är Fredrik en av Sveriges mest fysiskt aktiva esportare, vilket han nu använder för att arbeta med ungdomar, ledarskap och coachning inom Area Academy.

tommy
Bilder

En dag med oss