IMG_7643_opt

Vi bygger framtidens gaminghem med IKEA

På IKEAs egna event Democratic Design Days i Älmhult var det äntligen dags att avslöja vårt nya samarbete för att produktuveckla en produktserie för gamers och esportare tillsammans med IKEA och det amerikanska företaget UNYQ. Diskussionerna har varit igång länge och samarbetet är fortfarande i en uppstartsfas, men alla parter är väldigt taggade inför samarbetet, och för eventet hade UNYQ framtagit en prototyp för en 3D-printad gamingstol. Innan vår del av samarbetet resulterar i några prototyper måste mycket research och, planering och designarbete göras och vi ser verkligen fram emot hela processen!

Nyheten har fått väldigt stort genomslag, och vi har synts i tidningar och nyheter över hela världen. Nästa sommar kommer mera information om samarbetet att visas på nästa Democratic Design Days.

Här kan man läsa IKEAs egna pressrelease kring samarbetet.

DELA POSTEN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skriv ut
Email