Petter höll i panelsamtal om färdigheter som byggs genom gaming

En inblick i spelandets färdigheter på Dreamhack

Vilka problem tampas en esportare med?

I Arbetsförmedlingens monter under Dreamhacks presenterade projektet Future Skills Lounge en rad strategisamtal med spelare för att ge en inblick i vilka typer av färdigheter som är viktiga och utvecklas genom spelande. Det diskuterades bl.a. kommunikation vid exekverande av attacker, streategiska rörelsemönster och hur man koordinerar 40 personer över internet för att tillsammans besegra en drake. Efter varje samtal tog en panel vid som diskuterade vilka färdigheter som utvecklas genom detta och hur de kan kopplas till arbetslivet.

Här under ser ni ett av samtalen. Alla samtal finns att se här.

DELA POSTEN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skriv ut
Email