esportresa-640x361

Esportspilot på Malta

STS och Area Academy först ut med esportsresor

Area Academy lanserar nu tillsammans med STS världens första träningsresekoncept för esport.

Area Academy har mångårig erfarenhet av ideell ungdomsverksamhet och arbetar för att ge unga med ett intresse för e-sport verktyg att organisera sig och utvecklas tillsammans. STS har som vision att aktivera ungdomar via sina intressen. Satsningen med esportresor har också som mål att få fler tjejer att ta steget in i ett aktivt esportande genom STS kanal.

”Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda världens första träningsresekoncept för esport i samarbete med Area Academy”, säger Niclas Lindeberg, Vice President & Sales Director på STS Student Travel Schools. ”Intresset för esport växer världen över och vi vill såklart kunna erbjuda ungdomar ett seriöst program med coacher i världsklass.”

DELA POSTEN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skriv ut
Email